Als Thor met z’n hamer gooit…

… dan hoort iedereen het, dat is precies het effect dat ik nodig heb! Voor de bouw van mijn Tiny House heb ik het grootste deel van de financiering rond, maar ik heb nog een klein stukje te gaan voor de regenwateropvang- en zuiveringsinstallatie en de inrichting. Daarvoor ben ik een crowdfunding aan het opzetten, die ik 1 juli wil starten.

Om mijn campagne met een klapper te lanceren heb ik een ‘Thunderclap’ aangemaakt, en ik heb vrienden, familie en kennissen gevraagd zich eenmalig met hun Facebook of twitter account aan te melden op mijn Thunderclap: http://thndr.it/1B0Kh9y

Ik zou het heel fijn vinden als jij, lezer van dit blog, dat ook wilt doen!

Thunderclap zorgt ervoor, als voldoende mensen (100) zich aanmelden, dat op de dag van de start van mijn campagne een berichtje op de Facebook tijdlijn van die mensen wordt gezet. Dit is een eenmalige actie, je hoeft niet bang te zijn dat er meer berichten op je tijdlijn verschijnen. Als Thunderclap het berichtje op je tijdlijn zet zien al je vrienden dat, en krijgt mijn campagne in 1 dag een hoop bereik. Het aanmelden is heel eenvoudig en snel, en je doet me er een heel groot plezier mee!

 

Thunderclap

En dan nu ander nieuws!

Afgelopen vrijdag kwam Koen Derksen bij me op visite thuis in Langedijk, om te filmen voor zijn documentaire over de Tiny House movement in Nederland. Natuurlijk was het zo’n beetje de warmste dag die we dit jaar gezien hebben, dus probeer dan je hoofd maar eens koel te houden en fris en fruitig over te komen op camera… pfff… :) Koen is gelukkig een hele aardige man en ik vind het leuk om met hem te kletsen over het onderwerp van zijn documentaire (de Tiny House movement, niet ik). En hij stelde me ook echt op m’n gemak, maar toch staat er een camera op je gericht en ik vond het best wel spannend! Tig ‘takes’ later waren we klaar en zaten nog even in de tuin na te praten, er zitten hopelijk een paar bruikbare stukjes tussen. Koen gaat ook komende vrijdag met me mee naar Olst, naar Hermit Houses waar nu aan het huisje van Jelte gewerkt wordt. Ik ben heel erg benieuwd hoe die er nu uit ziet! En we gaan natuurlijk serieus aan de slag met het ontwerp van mijn huisje, ik kan niet wachten!!

Koen in actie!

Koen in actie!

 

4 gedachtes over “Als Thor met z’n hamer gooit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s